Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

4ο μνημόνιο - Σήμερα οι ένοχοι για το μνημόνιο είναι οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες!

Σήμερα οι ένοχοι για το μνημόνιο είναι οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες! 
και

5 Δεκέμβρη: «Μαύρη» μέρα για την Ελλάδα- «Βαφτίζουν» το 4ο μνημόνιο… ελάφρυνση του χρέους! 


Ο σιωπών δοκεί συναινείν.  Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ;

Επειδή έχω μνήμη χρυσόψαρου κι εθισμό στο κουτόχορτο, ξέχασα ότι...
Την Τετάρτη έφταιγαν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι,
Την Τρίτη οι Συμβασιούχοι,
Την Δευτέρα οι Οδηγοί Φορτηγών,
Την Κυριακή οι Οδηγοί Ταξί,
Το Σάββατο οι Ναυτικοί,
Την Παρασκευή οι ΑΜΕΑ και οι Πολύτεκνοι.
και φυσικά και φταίει ο Περιπτεράς, που κακώς βέβαια, δεν κόβει απόδειξη 1,50 EURO για τα πατατάκια.
Αλλά σήμερα έμαθα ότι:
Δεν φταίνε οι Τράπεζες που πήραν  + 163.000.000.000 EURO (2009-2012) + 40.000.000.000 EURO (2012) = 203.000.000.000 EURO (203+ δις)
Δε φταίει η Siemens που της δώρισαν 2.000.000.000 EURO (2+ δις) (όσα ψάχνουν να κόψουν από τις συντάξεις!)
Δε φταίει η Hochtief που χρωστάει 500.000.000 EURO (500+ εκατομμυριάκια)
Δε φταίει ο Ακης κι η KMV για τα Υποβρύχια 2.000.000.000 EURO (2+ δις)
Δε φταίνε οι Εργολάβοι των Ολυμπιακών Αγώνων 13.500.000.000 EURO (15,5+ δις)
Δε φταίει το Μέγαρο που πήρε 180.000.000 EURO (180+ εκατομμυριάκια)
Δε φταίει ο Σάλας που του Χάρισαν την ΑτΕ 15.000.000.000 EURO (για 95εκ!) (15+ δις)
Δε φταίει η "Πράσινη Ανάπτυξη" του ΛΑΓΗΕ με την Τρύπα 300.000.000 EURO (300+ εκατομμυριάκια)
Δε φταίει το PSI που ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ 110.000.000.000 EURO (110+ δις) (από Ταμεία, Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, Δήμους)
Δε φταίνε οι "μαζί τα φάγανε" "Ελληνες" που έστειλαν στην Ελβετία 23.000.000.000 EURO (23+ δις)
(δεν ενοχλούμε τους γείτονες της διπλανής βίλας)
Δε φταίνε οι Τόκοι του Μνημονίου, που πήγαν σε Τόκους, που πήγαν σε τοκοχρεωλύσια, που θα τοκιστούν στο Μέλλον για λεφτά που έγιναν θαλασσοδάνειο του Μνημονίου.
Δε φταίνε οι Εργολάβοι που χρεώνουν σε τιμές χρυσού την πίσσα και πλατίνας το χαλίκι των Εθνικών Οδών
Για όλα φταίει ο μ@λ@κας ο Mήτσος που τα έφαγε μαζί με τον Πάγκαλο...
Για όλα φταίει ο μ@λ@κας ο Mήτσος που δεν αφήνει να τον σφάξουν και
κατεβαίνει στο Σύνταγμα...
Για όλα φταίει ο μ@λ@κας ο Mήτσος που εργάζεται ακόμη και θέλει και να
πληρωθεί γι αυτό...
Για όλα φταίει ο μ@λ@κας ο Mήτσος που εργάζεται 8ωρο και προκαλεί ανεργία...
Από: Niki Gewrgiou πηγή
ΝΑΙ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ! ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ...

5 Δεκέμβρη: «Μαύρη» μέρα για την Ελλάδα- «Βαφτίζουν» το 4ο μνημόνιο… ελάφρυνση του χρέους! 


της Μαρίνας Νικολάκη Φως φανάρι το τι θα γίνει, ας μην εθελοτυφλούμε άλλο. Πολύ ακριβά θα πληρώσει η Ελλάδα το...


της Μαρίνας Νικολάκη
Φως φανάρι το τι θα γίνει, ας μην εθελοτυφλούμε άλλο. Πολύ ακριβά θα πληρώσει η Ελλάδα το τίμημα για απομείωση του χρέους, καθώς το κόστος όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα τέταρτο μνημόνιο. Η 5η Δεκεμβρίου 2016 είναι μία κομβική μέρα για την πορεία της οικονομίας, καθώς, θα επικυρώσει το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και θα ανάψει το πράσινο φως για την απομείωση του δημόσιου χρέους της χώρας.
Το πιο πιθανό αν και κάκιστο σενάριο για την ελάφρυνση του χρέους είναι όμως, η «ανταλλαγή» του με ένα νέο μνημόνιο που θα φέρει σκληρά μέτρα. Ο Ευρωπαίος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, εχθές τόνισε πως «δεν αποκλείεται να χρειαστεί και 4ο Μνημόνιο για την Ελλάδα… παρότι κανείς δεν το θέλει» (τραβάτε με κι ας κλαίω δηλαδή). Μια τέτοια προοπτική δεν είναι καθόλου ουτοπική ενώ αποτελεί ένα καίριο πλήγμα στην επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης που διακήρυττε σε όλους τους τόνους ότι σε αντιστάθμισμα των ήδη ληφθέντων μέτρων, η χώρα μας είχε εξασφαλίσει αναδιάρθρωση του υψηλού της χρέους.

Γι΄αυτό άλλωστε βλέπουμε και τον κ. Τσίπρα τις τελευταίες μέρες όσο κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις να σκληραίνει τη στάση του και να απειλεί με εκλογές. Ξέρει ότι οι δανειστές βασίζονται σε αυτή την «αριστερή» κυβέρνηση, γιατί είναι η μόνη που θα μπορέσει να περάσει με την ίδια ευκολία ακόμα πιο σκληρά μέτρα. Ο Τσίπρας όμως, τώρα θέλει το επικοινωνιακό του αφήγημα να πάρει σάρκα και οστά για «τα μάτια του κόσμου»… και ας πρόκειται επί της ουσίας για μια τρύπα στο νερό.
Δεν είναι τυχαίο ότι και ο, συνήθως χαμηλών τόνων, Ευκλείδης Τσακαλώτος εχθές πέταξε τα καρφιά του κατά ΔΝΤ και Βερολίνου απειλώντας με εκλογές σε περίπτωση που ναυαγήσει η συμφωνία. Βέβαια, ο υπ. Οικονομικών εκτίμησε πως αν δεν υπάρξει έγκαιρα το κλείσιμο της β΄αξιολόγησης τότε θα πάμε σε τέταρτο μνημόνιο κάτι που κατά τα λεγόμενα του η Κυβέρνηση δεν θα δεχτεί, επομένως θα βαδίσουμε ξανά προς τις κάλπες, αλλά αυτά τα΄χουμε ξανακούσει…
Nα κάνει ο Τσίπρας πρόωρες εκλογές; H απάντηση είναι μονολεκτική, όχι. Γιατί όπως αναφέρει σε άρθρο του και ο Γιώργος Δελαστίκ, ο λόγος είναι απλούστατος. Ακόμη και αν ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδιζε τις εκλογές αυτές -παρά τις εχθρικές δημοσκοπήσεις που διαμορφώνουν κλίμα ήττας- είναι απολύτως βέβαιο ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα έπαιρνε ούτε το 36,34% του Γενάρη του 2015, αλλά ούτε το ποσοστό του 35,46% του Σεπτεμβρίου του 2015. Θα έπαιρνε ποσοστόχαμηλότερο, άρα θα έβγαζε σαφώς λιγότερους βουλευτές.
Να κάνεις εντελώς πρόωρες εκλογές για να βγάλεις λιγότερους βουλευτές από όσους έχεις, συνιστά πολιτική ηλιθιότητα. Πόσω μάλλον που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει »δανεικούς» ψηφοφόρους κυρίως από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και από την Αριστερά!
H ρύθμιση του χρέους λοιπόν, για να είναι αποτελεσματική, πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβει και τα μεσομακροπρόθεσμα μέτρα, έστω σε επίπεδο προσδιορισμού. Το ερώτημα είναι θα τα «δώσουν» οι δανειστές; Εάν θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν την Ελλάδα να βγει από το αδιέξοδο, πρέπει. Αλλά θα ζητήσουν δεσμεύσεις.
Είναι αδύνατον ο δανειστής που μειώνει το βάρος του δανειζόμενου να τον αφήσει ανεξέλεγκτο, με τον κίνδυνο να δημιουργήσει νέα χρέη.
Είναι αδύνατον η συμφωνία για το χρέος να μη συνοδεύεται με συγκεκριμένες δεσμεύσεις, σε βάθος ετών, και για το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων και για την προώθηση μεταρρυθμίσεων. Δηλαδή με νέο μνημόνιο, έστω κι αν αλλάξει όνομα.
Να σημειωθεί ότι και ο πρώην διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος,μιλώντας πρόσφατα στο bankingnews.gr, εξέφρασε τις ανησυχίες του για τις ελληνικές τράπεζες και για τα stress tests του 2018: «Θεωρώ ότι είναι πολιτικά πολύ δύσκολο, για να μην πω ανέφικτο, να δοθούν επιπλέον χρήματα στην Ελλάδα, ύστερα από τρία μνημόνια που απορρόφησαν πρωτοφανούς ύψους κονδύλια και μάλιστα με μερική μόνον επιτυχία, όπως τουλάχιστον το βλέπουν πολλές Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Προβλέπω όμως ότι η διευθέτηση του δημόσιου χρέους μετά το 2017 θα συνδυαστεί με την υποχρέωση υλοποίησης εκ μέρους μας συγκεκριμένων στόχων και μάλιστα με ορίζοντα πολυετή. Αυτό το μεσομακροχρόνιο πρόγραμμα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα τέταρτο μνημόνιο.Θα περιλαμβάνει δηλαδή τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνει η χώρα έναντι των παραχωρήσεων που θα κάνουν οι πιστωτές μας στο θέμα του χρέους. Οι δεσμεύσεις αυτές κάθε άλλο παρά ανώδυνες θα είναι».
Το σίγουρο είναι ότι το ΔΝΤ για να επιστρέψει και να δεχτεί ελάφρυνση θα ζητήσει περικοπές συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου, τα οποία έτσι κι αλλιώς ζητούσε και κατά τις προηγούμενες συζητήσεις.
Η κυβέρνηση από την πλευρά της επιδιώκει, πέραν των βραχυπρόθεσμων μέτρων, να προσδιοριστούν από τώρα και τα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέτρα, ώστε να συρρικνωθεί αισθητά το σενάριο της πιθανής χρεοκοπίας στο μέλλον. Έχει δίκιο ο Β. Σόιμπλε όταν λέει ότι η Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα έως το 2020. Μετά αρχίζουν τα δύσκολα.
Το 2022 η Ελλάδα θα κληθεί να πληρώσει μόνο για τόκους 24,5 δισ. ευρώ και 7 δισ. ευρώ χρεολύσια, δηλαδή το σύνολο τοκοχρεολυσίων εκτοξεύεται σε 31,5 δισ. ευρώ, ποσό που είναι αδύνατο να εξυπηρετηθεί.
Όπως είναι σήμερα ο χάρτης των τοκοχρεολυσίων και χωρίς τον ορισμό, τώρα, των μεσομακροπρόθεσμων μέτρων, τα οποία θα μειώσουν το βάρος αυτό, ποιος επενδυτής θα αγοράσει σήμερα επταετές ή δεκαετές ομόλογο; Κανείς.
Ακρως ανησυχητικός παράγοντας επίσης είναι και οι εξελίξεις στην Ευρώπη, για παράδειγμα η Γερμανία όπως και άλλες χώρες της ευρωζώνης δεν επιθυμούν να δεσμευθούν έναντι του ΔΝΤ και της Ελλάδος για συγκεκριμένα μέτρα απομείωσης του χρέους, ειδικά μέσα στο 2017 που αποτελεί εκλογικό έτος για αυτές. Αντιθέτως έχουν δείξει τη διάθεση να μεταθέσουν το βάρος της συζήτησης από την ελάφρυνση του χρέους και να εστιάσουν στη λήψη πρόσθετων μέτρων εκ μέρους της ελληνική κυβέρνησης που θα διατηρήσουν τα πρωτογενή πλεονάσματα στο ύψος του 3,5% του ΑΕΠ για αρκετά χρόνια μετά το 2018.
Πολλοί θεωρούν πως η γερμανική πλευρά θα ζυγίσει τα γεγονότα λαμβάνοντας υπόψη τον παράγοντα Τραμπ, τη μεταναστευτική κρίση, το Brexit, το αποτέλεσμα του ιταλικού δημοψηφίσματος και κατά κάποιο τρόπο θα λυγίσει. Κάτι όμως, που με έναν αμετακίνητο στις θέσεις του Β.Σόιμπλε, δεν μπορεί κανείς με τίποτα να προεξοφλήσει…

Είναι πολλά τα λεφτά της μίζας.

Στους προδότες και καπηλευτές της Ελλάδας απαντάμε όπως παρακάτω με την υπογραφή μας.


Η σιωπή σου λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια.


Κατ'επανάληψη βίαιη κατάλυση του Συντάγματος. Εσχάτη Προδοσία, Συγκάλυψη, Εσύ τι κάνεις για αυτό; (4)

Είμαστε υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα να γνωρίζουμε τα παρακάτω, ότι δηλαδή:

Ζούμε κατ επανάληψη βίαιη κατάλυση του συντάγματος (το ελάχιστο 5 έτη).
Ζούμε εσχατη προδοσία από βουλευτές, λοιπούς συνεργούς τους αλλά και απλούς πολίτες. 
Ζούμε κατ επανάληψη παράλειψη διώξεων και συγκάλυψη των παραπάνω.
Ζούμε προσπάθεια αναθεώρησης του συντάγματος ως εσχατη συγκάλυψη των παραπάνω εν μέσω κατοχής.
Ζούμε παραβίασή του Όρκου.
Ζούμε ένα οργανωμένο διαρκές εγκλημα γενοκτονίας μας. 
Ζούμε τα αμέτρητα αλλά ως τα καλά πρόβατα δε αντιδρούμε, έως πότε ;

Ενημερωθείτε και ερευνήσετε, μελετήστε προσεκτικά, υπογράψτε, κοινοποιήστε, μαζέψτε και άλλες υπογραφές, καταθέστε είναι υποχρέωση σου από το Σύνταγμα να πάρεις θέση.


Η παρόν ιστοσελίδα σας ενημερώνει, Ελληνες και Ελληνίδες για την κατα ΕΠΑΝΑΛΛΗΨΗ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, την ΠΑΡΑΛΛΗΨΗ ΔΙΩΞΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ των παραπάνω και άλλα. 

Η σιωπή σου λογίζεται ώς συγκάλυψη, υπόθαλψη και συνέργεια. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. 

Ήρθε η ώρα της ΕΝΩΣΗΣ όλων των Ελλήνων, προστατεύστε την Ελλάδα, το Σύνταγμα, τη Γλώσσα και τον Πολιτισμό μας.


Αρχεία: Προς πάσα αρχή ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΚΗ (25-06-2016)

Όποιο υλικό σας δινω παραπάνω είναι μέρος (σαν κομμάτια παζλ) σχεδίου ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ συνεχίστε την έρευνα μόνοι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου