Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Προδοσία! Εσύ, αν δε κάνεις κάτι τότε ποιος ? (3)



Tο σύνταγμα της Ελλάδος επιτάσσει και είναι πάνω απ τις ιδεολογίες τις Δημοκρατίες και τις νομολογίες που ψηφίζουν νύχτα .
Έτσι, υποχρεούστε στο εξής για τους πολίτες θα υποβάλλονται σε έλεγχο_________ (είτε εκείνοι είναι Έλληνες ιθαγενείς είτε είναι μετανάστες)_________και που μαζί με την ταυτότητά τους δεν διαθέτουν ΚΑΙ στοιχεία (όπως ετούτο εδώ που σας δείχνω) και που με τα οποία να επιβεβαιώνεται ότι έχουν πράξει τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο νόμο, δηλαδή έχουν αντιδράσει για την προδοσία της πατρίδας και για την κατάλυση του συντάγματος, έχουν διαπράξει κακούργημα. Ενώ μεταξύ εκείνων , είναι που κρύβονται και πράκτορες έτοιμοι να δράσουν κατά της πατρίδας μας όταν βρουν ευκαιρία. Καθώς, όσοι πολίτες συγκάλυψαν την προδοσία, είναι ήδη ύποπτοι για τέλεση περαιτέρω κακουργημάτων. Και εσείς, τα σώματα ασφαλείας, υποχρεούστε να τους υποβάλετε σε εξονυχιστικούς ελέγχους για όπλα\ , ναρκωτικά και για οτιδήποτε άλλο θεωρείτε εσείς ύποπτο ... . και να τους υποβάλετε σε όσα γυμνάσια εσείς θεωρείτε ότι πρέπει να υποβληθούν προκειμένου να κάνετε τις όποιες διαπιστώσεις(ακόμη και κατ οίκον ερεύνα(δίχως ένταλμα)) . ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕ τα όπλα , ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ . ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ , ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ,

Να ξέρετε ότι εμείς οι 40.000 πολίτες που έχουμε πράξει τα καθήκοντα μας και που έχουμε ενεργοποιήσει ενόρκως το άρθρο 120 του συνάγματος , έχουμε καταδικάσει την παράληψη διώξεων για δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει και που διεκδικούμε τα όπλα και το εθνόσημο , είμαστε ήδη στο πλευρό σας και στηρίζουμε τις όποιες ενέργειές που αποβλέπουν στην εύρεση των πρακτόρων , στην τιμωρία των και στην εκδίωξη των απ τη χώρα μας.

Ξυπνήστε ***τώρα(εμπρόθεσμα)**** και όχι όταν ο λαιμός σας βρεθεί μεταξύ πέτρας και λεπίδας

KATAΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ...
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ---
ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ---ΓΙΑ ΤΟ 120ο ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ....... ..............
ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ................
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ..ΘΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΣΑΣ.

https://www.facebook.com/notes/422877021088985/?pnref=story

πηγή ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΚΗ (25-06-2016)

Προδοσία, αν δε κάνεις κάτι για αυτό τότε ποιος ? (2)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου