Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Κατάθεση - Ενημέρωση ΙΕΡΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ σε ΑΤ (μια ιστορία)

Eχθες 27 / 3 /2017 Εγώ και δυο ακόμα συμπολίτισσες μας στο ΠΑ ασφάλειας Χαλανδριου καταθέσαμε την Ιερή Δήλωση. Αυτό που αποκόμισα από τον Ιούλιο του 2016 που είχα καταθέσει στο ΑΣ Ακροπόλεως την αμέσως προηγούμενη ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ 22 σελίδων έως και εχθές που κατέθεσα την καινούρια 21 σελίδων ...ήταν ότι έχουν αρχίσει πλέον και τη λαμβάνουν με περισσότερο φόβο και ταραχή. Ειδικά όταν πάμε περισσότεροι και την ίδια μέρα να καταθέσουμε.

Η προσπάθεια τους να μας αποτρέψουν να την καταθέσουμε στα ΑΤ δεν βρίσκει πλέον απήχηση. Προσπάθησαν βεβαίως να μας πουν ότι πρέπει να τη καταθέσουμε στην Εισαγγελία λέγοντας μας ότι ο Εισαγγελέας είναι αρμόδιος να μας απαντήσει σε αυτό.  Έπειτα μας είπαν ότι δεν μπορούν να μας δώσουν το αντίγραφο την ίδια μέρα αλλά μετά από 10 ημέρες που θα τους απαντήσει ο Εισαγγελέας. Τους είπα λοιπόν ότι αυτό θα ήθελα να μου το δώσουν γραπτώς και οτι εμείς δεν ζητάμε κάποια απάντηση από τον εισαγγελέα αλλά να κάνει τη δουλειά του ως έχει υποχρέωση να κάνει.

Εκεί άρχισαν να ταράζονται... κοιτάζονταν μεταξύ τους λέγοντας μου ότι δεν γίνεται αυτό και ότι ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους και ότι αυτό το είπαν γιατί δεν την έχουν διαβάσει και δεν ξέρουν τι γραφει μέσα. Τους ρώτησα λοιπόν αν τους έχουν ενημερώσει υπηρεσιακός και αν έχουν λάβει γνώση  από άλλα ΑΤ (Αστυνομικά Τμήματα, έχουν κατατεθεί χιλιάδες ΙΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011 σε ολη την Ελλαδα σε αστυνομικα τμηματα, εισαγγελεις, εφοριες, ασφαλιστικα ταμεια, τραπεζες, ΔΕΗ και αλλου) τα οποία ήταν υποχρεωμένα να τους ενημερώσουν όπως έχουν και αυτοί υποχρέωση να κάνουν. Η απαντηση ήταν..... ΜΟΥΓΚΑ. Θα περιμένω λέω να τη διαβάσετε και να μου δώσετε σήμερα αυτό το αντίγραφο που υποχρεούται από το αρθρο 25 διαφορετικά και εγώ θα ενεργήσω  καταθέτοντας μήνυση εναντίον σας .Αυτό που καταθέτουμε εμείς σήμερα έπρεπε να το είχατε κάνει πριν από μας .

Δηλαδή μου λέει εσείς είσαστε πιο Πατριώτες από εμάς;;; Δεν του απάντησα γιατί έδωσε εντολή στον υπάλληλο να κάνει τη διαδικασία... ΚΑΚΩΣ όμως το μετάνιωσα έπειτα αλλά θα ξανά συναντηθούμε και τότε θα του πω πολλά....
Έπειτα άρχισαν τα γλυψιματα απο τον ανακριτικό υπάλληλο και κάποιον άλλο που ήταν μέσα.... ότι να εμείς προσπαθούμε να κάνουμε όσο μπορούμε καλύτερα τη δουλειά μας και αν θελετε ζητήστε μας ότι άλλο θέλετε και ευχαρίστως να σας εξυπηρετησουμε κλπ.
Σε ερώτηση που του έκανα γιατί ενώ σας δώσαμε δυο έγγραφα ίδια εσείς βγάλατε φωτοτυπία μου απάντησε ότι μπορεί να μην είναι ίδια....Με περνάς για χαζό του λεω....  εσείς προσέξτε να μην αλλάξετε τίποτα και έχουμε άλλα. Μέτα πάλι γλυψιματα

Πάντως από οτι κατάλαβα είναι πλήρως ενήμεροι όλοι πλέον εκτός από τους ηλίθιους συμπολίτες μας Και είναι τρομοκρατημενοι..

Ξέρουν ότι είναι προδότες του όρκου που έδωσαν και ότι συνεργούν υπέρ κατοχικών δυνάμεων εκτελώντας τας διαταγάς των...

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω σε όλους τους Ελληνες πολίτες καθώς και στο Δικαστικό Σώμα.... όπως και προς τους Βουλευτές της σημερινής Βουλής των Ελλήνων.. που κατηγορουνται βάσιμα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας.......Ότι στις 27/3/2017 τρεις ακόμα συμπολίτες μας που εγώ γνωρίζω κατέθεσαν την Ιερή Δήλωση του άρθρου 120 του Συντάγματος......πράττοντας έτσι τα Συνταγματικά τους Δικαιώματα και την υποχρέωση που τους επιτάσσει το Σύνταγμα και οι νομού που υπακούν σε αυτό και μόνο κατά της Εσχάτης Προδοσίας που έχει ανακοινωθεί από 24//11 /2011 από τον τότε Αντιπρόεδρο της Βουλής Βαιτση Αποστολατο κατά 173 Βουλευτών καθώς επίσης και για την παράλειψη της Δίωξης τους από την Ελληνική Δικαιοσύνη... για το κακούργημα της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος...η οποία συνιστά την κατοχή της χωράς από ξένες εχθρικές δυνάμεις.....Θα σας ενημερώνω συνεχώς για τις καταθέσεις που συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα και κυρίως για την Αττική.... μήπως και ταρακουνήσω λίγο τον εγκέφαλο σας και ξυπνήσετε από το λήθαργο που σας διακατέχει και.... τηρήσετε τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε αυτά που το Σύνταγμα σας υποχρεώνει. Για τι το σύνταγμα δεν είναι επιλογή αλλά ... ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....Οι καταθέσεις αυτές έγιναν στο αστυνομικό τμήμα του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και υπογράφηκαν από τον Διοικητή Ασφάλειας όπως ΕΧΕΙ υποχρέωση να κάνει άλλωστε σε όλους τους πολίτες που καταθέτουν ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ.....ΑΤΕΛΩΣ.

Θωμάς Μυλωνάς, πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου