Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Μαζεύουμε υπογραφές κατά των Προδοτών της Ελλάδας. (1)

Αυτη η σελίδα έχει ενημέρωση που βρίσκεται εδώ  Μαζεύουμε υπόγραψες κατά προδοτών και λαθρομεταναστευτικού (1) Μαζεύουμε υπογραφές κατά ...

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ: ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ .. ΕΤΥΜΗΓΟΡΊΑ ENOXOI !

Κατηγορία: εσχάτη προδοσία - Γερμανό-πολυεθνική κατοχή (μνημόνια)

πότε : το ελάχιστο από 2009 έως σήμερα , ουσιαστικά τα τελαιταια 42 χρονια της μεταπολιτευσης εαν ψάχνεις τα βαθύτερα αίτια

που: ΕΛΛΑΔΑ

από ποιον: όλοι οι πολιτικοί από το 2009 μέχρι σήμερα και όχι μόνο (υψηλόβαθμοι σε δικαστική, εκτελεστική εξουσία, τραπεζικά στελεχοι , δημοσιογραφοι και αλλού )

αποτελέσματα και νέες κατηγορίες που προκύπτουν: τεχνίτη -λογιστική οικονομική καταστροφή της χώρας όταν ο πλούτος της είναι συνολικά πολλά ΤΡΙΣ εκατομμύρια ευρώ μέσω απεχθές χρέους , διεθνή εξευτελισμό της Ελλάδας, εξαναγκασμό σε αυτοκτονίες και φυγή στο εξωτερικό (νόμιμη μετανάστευση) , ρατσισμός εναντίον των Ελληνων, κατ επανάληψη βίαιη κατάλυση του συντάγματος, προσπάθειες αναθεώρησης του συντάγματος ως έσχατη συγκάλυψη των παραπάνω εν μέσω κατοχής, παραβίασή του Όρκου, γενοκτονία των Ελλήνων, συγκάλυψη των ανωτέρω κακουργημάτων και άλλων αξιοποίνων , λαθρομεταναστευση - λαθροεποικισμός, παράνομες - αντισυνταγματικες κατασχέσεις, αντισυνταγματικη μη ανταποδοτική υπερφορολογιση, ΚΑΤΟΧΗ, έχουν γίνει πολλά Πραξικοπήματα, έχουμε διαρκή σφετερισμό της εξουσίας, Δικτατορία, Χούντα... καταπάτηση ολων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθεροτυπιας στο Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο .. και αμέτρητα άλλα.


αίτια: η Ελλάδα είναι η πιο πλούσια χώρα του πλανήτη,  ο πλούτος της είναι συνολικά πολλά ΤΡΙΣ εκατομμύρια ευρώ (πηγή 1

μηνύσεις , αναφορές για εσχάτη προδοσία και όχι μόνο:  (πηγή)
Όλες οι μηνύσεις Διευκρινίσεις :

– Επειδή σε αρκετές περιπτώσεις το ίδιο κείμενο έχει κατατεθεί από περισσότερα άτομα, οι μηνύσεις είναι χιλιάδες. Στην λίστα που ακολουθεί θα βρείτε τα κείμενα που εντοπίσαμε και πληροφορίες για τους μηνυτές. 
– Οι Αναφορές είναι εξίσου σημαντικές ! Σε ότι αφορά την τιμωρία των καταγγελόμενων εγκλημάτων η δικαιοσύνη έχει τις ίδιες υποχρεώσεις. Για να τις δείτε κάντε κλικ στην λέξη ” αναφορές” ή ΕΔΩ Η μόνη διαφορά ανάμεσα στην αναφορά και στην μήνυση είναι ότι ο καταγγέλον δεν δηλώνει πολίτικη αγωγή – η οποία στοιχίζει 150 ευρώ.
Μηνύσεις για έσχατη προδοσία και άλλες πράξεις απείρου κάλους … (συνέχεια στην πηγή)
ενδεικτικά μερικά βίντεο ντοκουμέντα (θα προστεθούν και άλλα)
 ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ !



ΒΗΜΑ 1
(κατεβάστε το παρακάτω άγραφο-download, εκτυπώστε το, συμπληρώστε τα στοιχεία σας (με μπλε στυλό) όνομα - όνομα πατρός - επώνυμο σας και υπογράψτε, μαζέψετε και άλλες υπογραφές (το δυνατόν περισσότερες), σκανάρετε έγχρωμα τα έγραφα με τις υπογραφές και στείλτε το σαν επισύναψη εδώ ieridilosi@outlook.com (οι υπογραφές σας θα συνκατατεθουν μαζί με άλλες ομαδικά σε Αστυνομικό Τμήμα)
περισσότερες οδηγίες και τρόποι επικοινωνίας στα..
 Περιεχόμενα σχετικά με την Ιερή Δήλωση

12-5-2017 : ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ προς Αστυνομικά Τμήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου